Pridajte sa k nám! Hľadáme dobrovoľníkov.

Staňte sa DOBROVOĽNÍKOM na najväčšom festivale vedy, výskumu a inovácií na Slovensku! ✋

Ak sa zaujímate o vedecké objavy, prínosy alebo nové technológie a chcete zažiť nezabudnuteľnú atmosféru, ste na správnom mieste. Aby sme však podujatie dokázali zrealizovať, hľadáme zapálených dobrovoľníkov.

Čo môžete ako dobrovoľník/ dobrovoľníčka získať?

Spoznávanie zaujímavých ľudí: Budete mať príležitosť stretnúť sa a spolupracovať s ľuďmi, ktorí majú rovnakú vášeň pre inovácie výskum. Nové priateľstvá a spojenia s rovnako motivovanými jednotlivcami vám otvoria dvere k novým možnostiam a inšpiráciám.

Získanie praktických skúseností: Aktívne sa zapojíte do organizácie a koordinácie podujatia. Pomôžete s prípravou experimentov, prednášok a workshopov. Táto prax vám umožní rozvíjať vaše komunikačné, organizačné a tímové zručnosti.

Inšpirácia rozšírenie obzorov: Európska noc výskumníkov je skvelou príležitosťou spoznať rôzne oblasti výskumu. Budete svedkami úžasných objavov a inovácií, ktoré menia svet. Získate náhľad do sveta vedkýň a vedcov a objavíte, ako ich práca ovplyvňuje každodenný život. Táto skúsenosť vám môže priniesť inšpiráciu pre váš vlastný rozvoj.

Neváhajte a vyplňte prihlášku. Tešíme sa na Vás!

Prihlasovací formulár: https://form.jotform.com/231832481538358
Viac informácií : https://www.nocvyskumnikov.sk/dobrovolnici.html